ANTALYA / MURATPAŞA - Antalya Büyükşehir Belediyesi Selim Kazak Anaokulu

A.B.B. Selim Kazak Anaokulu Olarak "Esafety Label" Bronz E-Güvenlik Etiketi Aldık.

Okulumuzun yürüttüğü e-Güvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European Schoolnet in değerlendirme kriterleri doğrultusunda, güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan e-Safety "Elektronik Güvenlik" bronz etiketi aldık.

Uluslararası düzeyde geçerliliği olan bu etiket, okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.

Siber Güvenliği okul politikasının bir parçası haline getirmeyi hedefleyen kapsamlı bir eylem planı içeren "Elektronik Güvenlik" etiketi Temmuz 2024 tarihine kadar geçerlidir.

Bu projede emeği geçen tüm okul personelimize teşekkür ederiz.

Yayın: 19.01.2023 - Güncelleme: 19.01.2023 16:19 - Görüntülenme: 133