ANTALYA / MURATPAŞA - Antalya Büyükşehir Belediyesi Selim Kazak Anaokulu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Selim Kazak Anaokulu

Üçgen Mahallesi Eski Şarampol Caddesi No 187 Muratpaşa/ANTALYA
Vizyon
Okul öncesi eğitimde kaliteyi ilke edinip, farkındalık düzeyi yüksek ve öğrenmesini bilen nesiller yetiştirmek
Misyon
Öğrencilerimizin bilgili, yetenekli, kendine güvenen, karar verebilen, sorun çözebilen, temel değerleri benimsemiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünebilen, çok yönlü öğrenmeye, gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, evrensel düşünebilen, mutlu ve başarılı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
Başarılar
Okulumuz 2016-2017 Eğitim-öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı protokolü ile yapılan Beyaz Bayrak projesinde Beyaz Bayrak ödülünü almıştır.2015-2016 Eğitim-öğretim yılında Türkiye Çevre Eğitim Vakfı ile ortak yürütülen Eko-Okul projesinde Yeşil Bayrak ödülünü almıştır.2016-2017 Eğitim-öğretim yılında Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen proje ile Beslenme Dostu Okul Sertifikası almıştır.Ayrıca 2016-2017 Eğitim-öğretim yılında Muratpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen Elektronik Atık Toplama kategorisinde il çapında birincilik ödülü almıştır.
Tramvay, dolmuş,otobüs