ANTALYA / MURATPAŞA - Antalya Büyükşehir Belediyesi Selim Kazak Anaokulu

Nis

Papirüs Sana Anlatacak e-Twinning projemiz kapsamında Etkileşimli Kitap Okuma Eğitimi ile ilgili online yazar buluşmamız 30.04.2024 tarihinde saat 21.00'de yapılacaktır. Etkinlik "Teams" uygulaması üzerinden yapılacak olup, link sınıf WhatsApp sınıf grupları üzerinden paylaşılacaktır.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.

2023 - 2024 eTwinning Okulu Olduk.

Oyunun Sihirli Dünyası

SAYIN VELİ!

05.09.2023 Salı  günü saat 12:00 da, A.B.B. Selim Kazak Anaokulu Okul-Aile Birliği Genel Kurul toplantımız okulumuz bahçesinde yapılacaktır.

Bildiğiniz gibi her veli okul-aile birliğinin doğal bir üyesidir. Yönetimde görev alan arkadaşlarımız sizleri temsilen görev yaparlar. “en değerli varlıklarınızı emanet ettiğiniz okulumuzu;” köklü, kendini ispatlamış ve örnek gösterilen bir eğitim kurumu olma yolculuğunda biz velilerde eşlik etmeliyiz diyenlerdenseniz mutlaka yanımızda olmalısınız.

Sevgi ve Saygılarla

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu

GÜNDEM MADDELERİ

1.           Açılış ve yoklama.

2.           Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı.

3.           Gündem maddelerinin okunması.

4.           Divan Başkanı seçimi.

5.           Yazman seçimi(2 kişi)

6.           Okul müdürünün konuşması.

7.           Yönetim kurulu adına konuşma.

8.           Denetim kurulu adına konuşma.

9.           Hesapların ibra edilmesi(aklanması)

10.       Yeni yönetim kurulu listesinin oylanması (5 asil,5 yedek)

11.       Yeni denetim kurulu seçimi (1 asil,1 yedek)

12.       Tahmini bütçenin okunup kabul edilmesi.

13.       Yönetim kuruluna harcama yetkisi verilmesi.

14.       Dilek ve temenniler.

15.       Kapanış.

Ock

Sınıflarımızda e Güvenlik Etkinlikleri yapıldı.

Kodlama ve boyama gibi etkinliklerle öğrencilerimizde e Güvenlik'e yönelik farkındalık oluşturulmaya çalışılmıştır.

Ock

Okulumuz bilişim teknolojileri öğretmeni Türkan HANEDAR tarafından öğrencilerimize yönelik "güvenli internet kullanımı" çerçevesinde 19.01.2023 tarihinde seminer çalışması yapılmıştır.

Ock

A.B.B. Selim Kazak Anaokulu Olarak "Esafety Label" Bronz E-Güvenlik Etiketi Aldık.

Childish Art eTwinning Projesi

DEPREM HAFTASI

8 ŞUBAT GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ

I'm Growing With My Volues. Değerlerimle Büyüyorum. E Twinning Projemiz.